Over Geri

Mijn naam is Geri Wuis (1969), ik ben het vaste, vertrouwde gezicht in mijn opvang. Trotse moeder van twee grote dochters (20 en 15 jaar). Sinds onze dochters klein waren heb ik mijn moederschap en de zorg voor huis en haard gecombineerd met het gastouderschap.

De natuur, het ritme van de seizoenen, het boerenleven, huishouden en ambacht vormen een rode draad in mijn leven. Kort gezegd: de basis van het leven.
Mijn missie is om kleine kinderen hierin mee te nemen, omdat ik zie dat het zo goed aansluit bij deze leeftijdsfase. Ik geloof dat het de natuurlijke ontwikkeling van peuters ondersteunt, wanneer zij ingebed zijn in een omgeving waar aandacht is voor de basisprocessen in het leven: natuur, het ritme van het jaar met de bijbehorende feesten, omgang met dieren, zien groeien van ons voedsel en daar lekker eten van maken, spelen met natuurlijke materialen, aandacht en respect voor alle leven om ons heen.

Daarnaast geniet ik er van om kleine kinderen om me heen te hebben en vind ik het elke keer weer bijzonder om het vertrouwen van ouders en kind te krijgen om een kindje mee te mogen begeleiden.

Op onze prachtige buitenplek komt dit alles heel mooi bij elkaar.